Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

Roman Frána
Bucharova 194
54302 VRCHLABÍ 4
tel: +420 605 130 207
romanfrana(a)seznam.cz
Areál bývalý OPTREX / TESLA

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 6 990 Kč
skladem
naše cena 45 990 Kč
skladem
naše cena 15 490 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 85 990 Kč
skladem
naše cena 2 490 Kč
skladem
naše cena 169 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
    1. Udělujete tímto souhlas firmě Roman Frána, se sídlem 543 02 Vrchlabí 4, Za Řekou 445, IČ 46469061, živnostenský list vydán MÚ Vrchlabí č.j.:OŽÚ/2918/2011/Ha/ (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
      • jméno / přezdívku
      • emailovou adresu
      • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
    2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:
      • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
    3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:
      • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
    4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
      • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
    6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.
    7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
      • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
      • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů